Banking Awareness Quiz – Small Finance Banks HQ

Hello Aspirants,
Welcome to Banking Awareness Quiz in AffairsCloud.com. Here we are creating quiz covering important questions which are common for all the bank exams and other competitive exams.

Click here for complete list and details of Small Finance Banks

  1. Bengaluru ,city of Karnataka is the headquarters to which of the below SFBs?
    1. Suryoday Small Finance Bank
    2. Equitas Small Finance Bank
    3. Au Small Finance Bank Limited
    4. Ujjivan Small Finance Bank
    5. Janalakshmi Small Finance Bank
    Answer
    Answer – 4. Ujjivan Small Finance Bank & 5. Janalakshmi Small Finance Bank
  2. Headquarters of Capital Small Finance Bank is __________.
    1. Karur
    2. Kolhapur
    3. Jhalandar
    4. Varanasi
    5. Thrissur
    Answer
    Answer – 3. Jalandar ,Punjab
  3. Where is the headquarters of Utkarsh Small Finance Bank ?
    1.Ahmedabad
    2.Cochin
    3.Chennai
    4.Hyderabad
    5. Varanasi
    Answer
    Answer – 5. Varanasi, U.P
  4. Headquarters of ESAF Small Finance Bank is __________.
    1. Thrissur
    2. Navi Mumbai
    3. Jaipur
    4. Mangalore
    5. Kolkata
    Answer
    Answer – 1. Thrissur , Kerala
  5. The headquarters of North East Small Finance Bank is ____________.
    1. Manipal
    2. Guwahati
    3. Thiruvananthapuram
    4. Tuticorin
    5. Nainital
    Answer
    Answer – 2. Guwahati ,Assam
  6. The headquarters of Au Small Finance Bank Limited is ______________.
    1. Kumbakonam
    2. Ahmedabad
    3. Srinagar
    4. Jaipur
    5. Karur
    Answer
    Answer – 4. Jaipur, Rajasthan
  7. The headquarters of FINCARE Small Finance Bank Limited is _____________.
    1. Ahmedabad
    2. Kochi
    3. Mumbai
    4. Bengaluru
    5. Lucknow
    Answer
    Answer – 4. Bengaluru,Karnataka
  8. The headquarters of Equitas Small Finance Bank is _______________.
    1. Guwahati
    2. Thrissur
    3. Coimbatore
    4. Varanasi
    5. Chennai
    Answer
    Answer – 5. Chennai,Tamilnadu
  9. The headquarters of Suryoday Small Finance Bank is ___________.
    1. Thrissur
    2. Navi Mumbai
    3. Jaipur
    4. Mangalore
    5. Kolkata
    Answer
    Answer – 2. Navi Mumbai