English Questions – Para-jumbled Paragraph for IBPS Set 166

Welcome to Online English Section with explanation in AffairsCloud.com. Here we are creating question sample in Para-jumbled , which is BASED ON IBPS PO/CLERK/LIC AAO/RRB & SSC CGL EXAM and other competitive exams !!!

Q(1-5) Rearrange the following sentences in the proper sequence to form a meaningful paragraph then answer the following questions.
A. That gives them the credibility to speak about their subject with authority.
B. The best brand evangelists are a great mix of deep expertise of a subject plus marketing savvy.
C. Leverage them.
D. Their credibility rubs off on the brand.
E. These are the ones that attract the crowds in conferences.
F. Yes, the companies are often known by the evangelists.
G. You may already have a few potential evangelists.

  1. Which would be the second sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.D
    4.F
    5.E
    Answer & Explanation
    Answer : 2.A
    CORRECT SEQUENCE
    A. The best brand evangelists are a great mix of deep expertise of a subject plus marketing savvy.
    B. That gives them the credibility to speak about their subject with authority.
    C. Their credibility rubs off on the brand.
    D. Yes, the companies are often known by the evangelists.
    E. You may already have a few potential evangelists.
    F. These are the ones that attract the crowds in conferences.
    G. Leverage them.
  2. Which would be the Fifth sentence after Rearrangement?
    1.F
    2.A
    3.G
    4.C
    5.B
    Answer & Explanation
    Answer : 3.G
  3. Which would be the First sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.A
    3.C
    4.D
    5.B
    Answer & Explanation
    Answer : 5.B
  4. Which would be the Third sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.F
    3.D
    4.A
    5.C
    Answer & Explanation
    Answer : 3.D
  5. Which would be Fourth sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.D
    3.F
    4.E
    5.A
    Answer & Explanation
    Answer : 3.F

Q(6-10)Rearrange the following sentences in the proper sequence to form a meaningful paragraph then answer the following questions.
A. Consumers and employees together influence pricing, packaging, platforms of engagement and even the time to market.
B. Social media is changing storytelling.
C. Not engaging the employees with the same level of gusto means leaving out one important part of the brand ambassadors.
D. HR Brands have to learn how to build deep, personal, two-way connections with employees.
E. Evangelists can address this gap.

  1. Which is the Fourth sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.F
    3.C
    4.B
    5.A
    Answer & Explanation
    Answer : 3.C
    Correct Sequence
    A. Social media is changing storytelling.
    B. HR Brands have to learn how to build deep, personal, two-way connections with employees.
    C. Consumers and employees together influence pricing, packaging, platforms of engagement and even the time to market.
    D. Not engaging the employees with the same level of gusto means leaving out one important part of the brand ambassadors.
    E. Evangelists can address this gap.
  2. Which is the First sentence after Rearrangement?
    1.F
    2.A
    3.E
    4.B
    5.C
    Answer & Explanation
    Answer : 4.B
  3. Which is the Fifth sentence after Rearrangement?
    1.B
    2.A
    3.F
    4.E
    5.D
    Answer & Explanation
    Answer : 4.E
  4. Which is the Second sentence after Rearrangement?
    1.E
    2.A
    3.D
    4.E
    5.D
    Answer & Explanation
    Answer : 3.D
  5. Which is the Third sentence after Rearrangement?
    1.A
    2.B
    3.D
    4.E
    5.C
    Answer & Explanation
    Answer : 1.A
Comments