Static Gk quiz: Presidents of different important countries

Hi Aspirants

Welcome to Online Static GK section in Affairs cloud, which is important for SBI/IBPS/RBI Exam and other exams.

Click Here to Attend More Static Quiz

  1. Who is the President of Afghanistan?
    1.Ashraf Ghani
    2.Ilir Meta
    3.Abdelaziz Bouteflika
    4.Abdul Hamid
    5.None of these
    Answer
    Answer : 1.Ashraf Ghani
  2. Who is the President of Bangladesh?
    1.Ilham Aliyev
    2.Abdul Hamid
    3.Ian Khama
    4.Paul Biya
    5.None of these
    Answer
    Answer : 2.Abdul Hamid
  3. Name the President of Indonesia?
    1.Fuad Masum
    2.Michael D. Higgins
    3.Taneti Mamau
    4.Joko Widodo
    5.None of these
    Answer
    Answer : 4.Joko Widodo
  4. Who is the President of Kazakhstan?
    1.Reuven Rivlin
    2.Sergio Mattarella
    3.Alassane Ouattara
    4.Nursultan Nazarbayev
    5.None of these
    Answer
    Answer : 4.Nursultan Nazarbayev
  5. Who is the President of Liberia?
    1.Dalia Grybauskaite
    2.George Weah
    3.Fayez al-Sarraj
    4.Gjorge Ivanov
    5.None of these
    Answer
    Answer : 2.George Weah
  6. Who is the President of the Maldives?
    1.Peter Mutharika
    2.Abdulla Yameen
    3.Fayez al-Sarraj
    4.Gjorge Ivanov
    5.None of these
    Answer
    Answer : 2.Abdulla Yameen
  7. Name the President of Nicaragua?
    1.Daniel Ortega
    2.Mahamadou Issoufou
    3.Muhammadu Buhari
    4.Kim Jong-un
    5.None of these
    Answer
    Answer : 1.Daniel Ortega
  8. Who is the President of Nepal?
    1.Htin Kyaw
    2.Hage Geingob
    3.Baron Waqa
    4.Bidya Devi Bhandari
    5.None of these
    Answer
    Answer : 4.Bidya Devi Bhandari
  9. Who is the President of Myanmar?
    1.Htin Kyaw
    2.Hage Geingob
    3.Baron Waqa
    4.Kim Jong-un
    5.None of these
    Answer
    Answer : 1.Htin Kyaw
  10. Who is the President of Pakistan?
    1.Hassan Rouhani
    2.Fuad Masum
    3.Ibrahim Boubacar Keita
    4.Mohamed Ould Abdel Aziz
    5.None of these
    Answer
    Answer : 5.None of these; Mamnoon Hussain is the President of Pakistan
  11. Who is the President of Philippines?
    1.Pedro Pablo Kuczynski
    2.Rodrigo Duterte
    3.Andrzej Duda
    4.Marcelo Rebelo de Sousa
    5.None of these
    Answer
    Answer : 2.Rodrigo Duterte
  12. Name of the President of Russia?
    1.Evaristo Carvalho
    2.Macky Sall
    3.Aleksandar Vucic
    4.Danny Faure
    5.None of these
    Answer
    Answer : 5.None of these; Vladimir Putin is the President of Russia
  13. Who is the President of Slovenia?
    1.Borut Pahor
    2.Mohamed Abdullahi Mohamed
    3.Jacob Zuma
    4.Moon Jae-in
    5.None of these
    Answer
    Answer : 1.Borut Pahor
  14. Who is the President of Sri Lanka?
    1.Omar al-Bashir
    2.Bashar al-Assad
    3.Emomalii Rahmon
    4.Maithripala Sirisena
    5.None of these
    Answer
    Answer : 4.Maithripala Sirisena
  15. Who is the President of Zimbabwe?
    1.Robert Mugabe
    2.Edgar Lungu
    3.Emmerson Mnangagwa
    4.Abd Rabbuh Mansur Hadi
    5.None of these
    Answer
    Answer : 3.Emmerson Mnangagwa